Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Misiunea Romaniei. Cartea care schimba lumea

Misiunea Romaniei. Cartea care schimba lumea

MULT-EST-9786068284460

16,84 lei

18,30 lei

Ioana Banda Claudia

Estfalia

Comanda cartea Misiunea Romaniei. Cartea care schimba lumea de Ioana Banda Claudia.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

In stoc

ISBN9786068284460
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini218
An aparitie2012
Dimensiuni14x21x1.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Sufletul neamului romanesc este binecuvantat de bunul Dumnezeu. Despre menirea spirituala a Romaniei in cadrul procesului de evolutie planetara al Terrei au vorbit la timpuri diferite clarvazatorii: Nostradamus, Vanga Dimitrova, numita oracolul bulgar, Maestrul Iluminat Sundar Singh, clarvazatorul si vindecatorul Petrache Lupu. Toti au spus in unanimitate ca avem rolul de catalizator activ in cadrul procesului de trezire spiritual planetara care are loc acum.

Dobandind cunoasterea divina dobandim intelepciunea profunda a inimii si cunoasterea de sine, fara de care nu putem intelege viata in toata complexitatea ei.

Misiunea spirituala a neamului romanesc care ne-a fost incredintata trebuie dusa la indeplinire si ea este o lucrare interioara a fiecaruia dintre noi. Prin aceasta lucrare interioara ajungem sa ne cunoastem foarte bine, sa ne schimbam si sa ne indreptam pe calea desavarsirii, cu fiecare zi care trece. Cand este ordine in tine insuti, este ordine si in lume. Trebuie sa ne corectam, dar nu tipand, urland si bombanind mereu impotriva raului, ci prezentand binele ca ideal pentru a ne atasa de el, pentru a avansa, pentru ca aici se afla libertatea: in atasamentul fata de bine.

Atunci cand spiritul nostru a coborat din lumi angelice in materie, omul a uitat originea sa divina. Tot ceea ce a preocupat fiinta odata ajuns aici a fost imbogatirea si lumea exterioara. Am ajuns la un progres material uimitor, avem tot confortul, avem toate inventiile la indemana, tehnologia tot mai sofisticata ne-a facut sa devenim stapanii materiei. Dar uitati-va unde am ajuns!

Am devenit stapanii materiei, acum e timpul sa devenim stapanii spiritului. A venit momentul sa ne indreptam catre interior deoarece intreaga bogatie a unui om se afla in sinea si in constiinta sa. Posibilitatile interioare ale fiintei ating infinitul.

Dumnezeu ne-a daruit viata dar ca sa fim vii avem o intreaga lucrare de indeplinit.

De acelasi autor:

  • Stiinta vietii. Educatie pentru viata vol. 1
  • Stiinta vietii. Educatie pentru viata vol. 2
  • Stiinta vietii. Educatie pentru viata vol. 3 (ed. tiparita) Ioana Banda Claudia

De la aceeasi editura:

Product successfully added to the product comparison!