Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Pe marginea prapastiei (ed. tiparita)

Aramis-MIN-9789732109120

4,82 lei

Tyler Drumheller

Editura Minerva

ISBN9789732109120
ColectiePolitice
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini416
An aparitie2008
Dimensiuni11x18
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse de 150 lei si beneficiati de transport gratuit.

Alaturandu-se unor carti de mare succes precum Razboaiele fantoma sau Trufie imperiala, Pe marginea prapastiei reprezinta o contributie esentiala pentru istoria americana contemporana, fiind o lectura fascinanta si indispensabila oamenilor responsabili de pe intreg spectrul politic.

Tyler Drumheller, fost sef al operatiunilor clandestine ale CIA din Europa, a parasit CIA la inceputul anului 2005. Cariera lui s-a desfasurat pe parcursul a mai mult de douazeci si cinci de ani, in care a fost sef al celui mai mare birou de peste hotare al agentiei si in care a lucrat, in calitate de ofiter superior de operatiuni, si in alte regiuni ale lumii.

Elaine Monaghan a fost corespondent strain pentru Reuters in fosta Uniune Sovietica, in Balcani, in Irlanda de Nord si la Washington D.C., din 1993 pana in 2002, apoi pentru cotidianul londonez "Times", pana in 2005. In prezent, este stabilita la Washington si scrie saptamanal un editorial, intitulat "In strainatate in America", pentru editia electronica a "Times".

Product successfully added to the product comparison!