Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Combinarea uleiurilor esentiale pentru magie. Alchimie aromatica pentru amestecuri personale

Combinarea uleiurilor esentiale pentru magie. Alchimie aromatica pentru amestecuri personale

MULT-PRESTIGE-9786069237984

37,22 lei

40,46 lei

Sandra Kynes

Editura Prestige

Comanda cartea Combinarea uleiurilor esentiale pentru magie. Alchimie aromatica pentru amestecuri personale de Sandra Kynes.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

ISBN9786069237984
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini252
An aparitie2015
Dimensiuni16.5x23.5x1.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Uleiurile esentiale ofera un acces imediat la depozitul bogat de amintiri si emotii, care reprezinta partile mai profunde ale sinelui, ce ajung la suflet. Poate ca nu e o coincidenta faptul ca esenta poate sa insemne atat mireasma, cat si suflet. In cazul uleiurilor esentiale, folosim insasi esenta plantelor - nucleul si spiritul lor - care le face valoroase pentru lucrari de magie.

Putem sa intensificam eficienta ritualurilor si vrajilor noastre cu aceasta esenta a vietii. La fel cum o mireasma poate sa declanseze amintiri, folosirea de arome specifice pentru ritualuri si magie ne ajuta sa revenim la un anumit nivel de constiinta, de unde putem sa o luam de unde am ramas. Poate sa ne ajute sa asimilam cunoastere din experientele noastre cu ritualurile si sa aprofundam lucrari de divinatie, de citire intuitiva sau de samanism.

Product successfully added to the product comparison!