Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Expropierea

Exproprierea pentru cauza de utilitate publica

LETRAS - 9786060711100

29,70 lei

33,00 lei

Sergiu Constantin Burlacu

Editura Letras

Comanda cartea Expropierea pentru cauza de utilitate publica de Sergiu Constantin Burlacu. Livram in 24-48h, din stoc, in toata tara.

More details

ISBN9786060711100
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2020
Nr pagini88
Produs vandut dePiata de Carte
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata

Descriere

Pe parcursul prezentei lucrari am tratat ,,exproprierea pentru cauza de utilitate publica" de la cadrul comun, reprezentat de Legea nr. 33/1994 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica, la cadrul special si anume Legea nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica necesara realizarii unor obiective de interes national, judetean si local, cu modificarile si completarile ulterioare.

Nu avem pretentia ca subiectul nostru privind exproprierea sa fie trata in mod exhaustiv, insa consideram lucrarea ca fiind raspunsul la intrebarile pe care expropriatul si le pune si totodata opinia expropriatorului cu privire la modul de desfasurare al procedurii.

Aatfel, pentru cele aratate mai sus, lucrarea se adreseaza tuturor persoanelor interesate de acest subiect, de la expropriatori si expropriatI de o parte si pana la consilieri juridici,avocati si magistrati pe de alta parte.

Lucrarea cuprinde o scurta trecere in revista a dreptului de proprietate privata si a dreptului de proprietate publica, în opinia noastră fiind indispensabilă.

Procedura exproprierii este urmărită de catre noi de la momentul declanșării si pana la La finalizare.

De asemenea, sunt prezentate spete, decizii ale I.C.C.J. si ale C.C.R. relevante in domeniul exproprierii, Ipoteze de lucru in ceea ce priveste stabilirea despagubirilor aferente imobilelor expropriate.

Lucrarea se încheie cu propunerile de lege ferenda.

Product successfully added to the product comparison!