Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Ghidul canditatului la arhitectura

Letras-9786068935263

36,00 lei

Mihu Frunzetti

Editura Letras

ISBN9786068935263
ColectieGhid pregatire studenti
An aparitie2018
Nr pagini157
Produs vandut dePiata de carte

Cumpara si descarca eBook-ul de pe Smashword.

Ghidul candidatului la arhitectura este de un real folos pentru inceputul unei vieti profesionale de arhitect, cu intenția de a fi o invitație pentru cei care doar cocheteaza cu ideea, un sprijin de plecare la drum pentru cei hotarati si totodata un ajutor pentru cei care vor sa aiba confirmari ca drumul catre aceasta profesie, pe care se afla deja, este potrivit pentru ei si asteptarile lor.

Arh. Mihu Frunzetti a conceput si realizat Ghidul candidatului la arhitectura, pentru a oferi informatii si ilustratii importante oricui este preocupat sa stie ce inseamna sa devii student la arhitectura si ce reprezinta acest proces care presupune, pe langa inclinatie pentru acest domeniu, efort, perseverenta si, nu in ultimul rand, placerea de a atinge performanta in desen liber si tehnic.


Arh. Mihu Frunzetti a considerat ca Ghidul candidatului la arhitectura este si o lucrare aparuta ca o datorie morala, pentru ca el insusi, la vremea cand pasea pentru prima oara pe drumul acestei nobile profesii, nu a stiut la ce sa se astepte si nu a avut niciun sprijin in a gasi raspunsuri la intrebările care il preocupau.

Cumpara si descarca eBook-ul de pe Smashword.

Product successfully added to the product comparison!