Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Emotii stinse in cuvinte

LETRAS-9786068935294

12,50 lei

25,00 lei

MIHAELA CAMELIA NICODINESCU

Editura Letras

Comanda acum cartea Emotii stinse in cuvinte din categoria Letras - scrisa de MIHAELA CAMELIA NICODINESCU publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

ISBN9786068935294
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini178
An aparitie2019
Dimensiuni13x20x1
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati

"Emotii stinse in cuvinte" - o calatorie, un drum care conduce catre cunoasterea noastra profunda. Cu fiecare pagina a acestui jurnal se deschide in noi poarta dupa poarta.

"Emotii stinse in cuvinte" reprezinta trezirea vinovatiei Miei si misterul in care se afla cand durerea din suflet ii urla si pare ca nu mai are sfarsit.

"Emotii stinse in cuvinte" - reflecteaza asupra dragostei dintre Mia si Sohan; dragoste infruntuata in toate aspectele ei fizice si in toate formele sale din punct de vedere fascinant si revolutionar. O lectie fundamentala care ilumineaza chimia si profunzimea.

Autoarea merge pana unde o poarta inima si daruieste o poveste autentica ce face sa rasune corzile dragostei, de la fragilitatea umana si uimirea care se incearca in fata vietii.

Suferinta i-a permis sa atinga cu o mana lumea necunoscuta si sa cunoasca viata in toate aspectele ei, chiar si in cele mai intunecate.

Product successfully added to the product comparison!