Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Me&Mister Wrong

Letras-9786060712756

37,80 lei

54,00 lei

Ionela Ivana Filip

Editura Letras

Comanda acum cartea Me&Mister Wrong din categoria Letras - scrisa de Ionela Ivana Filip publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

ISBNLetras-9786060712756
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte - librarie online
Nr pagini450
An aparitie2021
Dimensiuni 14.5×20.5
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati

Me&Mister Wrong - Author: Ionela Ivana Filip - Editura Letras, 2021

Me&Mister Wrong este un crampei din propria-mi viata, un fragment extrem de important , plin de trairi sincere, amuzante si uneori extrem de dureroase, trairi care au condus spre transfomarea evidenta a eului meu interior.

Desi initial pare a fi un roman clasic de dragoste cu multe intrigi,de fapt este mult mai mult de atat. Este un drum initiatic in care fiecare dintre voi se poate regasi la un moment dat.

Toti avem traume de vindecat, iar Giovanna in aceste relatari parcurge acel ,,Camino" initiatic atat de necesar pentru propria sa evolutie, pentru redescoperirea puterii sale interioare, pentru transformarea sa dintr-un copil ranit intr-o femeie care se recunoaste in creatia divina, care stie cum sa foloseasca magia darurilor cu care a fost inzestrata prin iubirea pe care si-o ofera ei insasi in primul rand.

Nicolas apare in viata protagonistei tocmai atunci cand este pregatita sa isi recunoasca propriile blocaje, atunci cand la un nivel foarte subtil stie ca poate face pace cu trecutul ei, atunci cand karma devine doar o amintire din care ambii au invatat lectiile care aveau sa aduca iertare si acceptare a tot ceea ce a fost. Sufletul nostru a ales sa traiasca o viata umana pe aceasta planeta pentru a descoperi iubirea, pacea si armonia in acest plan fizic, iar atunci cand acest fapt este impiedicat de dramele ego-ului, atrage la un nivel subconstient acele spirite cu care rezoneaza pentru indeplinirea contractului efectuat inainte de intrupare.

Finalul aduce o nota spirituala de profunda actualitate pentru realitatea pe care o traieste umanul din noi pe aceasta minunata planeta.

P.S. Am decis ca aceasta poveste sa devina publica din necesitatea sufletului meu de a isi indeplini misiunea, aceea de a aduce constientizari profunde in interiorul tuturor celor care vor parcurge aceasta calatorie a trezirii spiritului prin esenta trairilor mele.

LETRAS - publicare carte

Product successfully added to the product comparison!