Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-30%

7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei. 7 menus for 7 Vips of the day

7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei. 7 menus for 7 Vips of the day

LETRAS-9786069442098

17,50 lei

25,00 lei

Maria Cristea Soimu

Editura Letras

Comanda acum cartea 7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei. 7 menus for 7 Vips of the day din categoria Lichidare de stoc - scrisa de Maria Cristea Soimu publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

In stoc

ISBN9786069442098
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini96
An aparitie2017
Dimensiuni15.5x23.5x0.6
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati

7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei. 7 menus for 7 Vips of the day - de Maria Cristea Soimu

Constienta de sarcina pe care mi-am asumat-o in ultimul sfert de veac - aceea de a face cunoscuta bucataria romaneasca in lume, dar si generatiei tinere din tara mea, am luat hotararea de a pune cartile de bucate pe care le scriu pe retelele cunoscute de vanzare ale internetului.

Pentru ca una este sa stii, sa vorbesti, sa presupui ca ai lucruri de valoare si alta este sa demonstrezi toate acestea. Am asteptat cativa ani sa vad un reporter tv care sa stie, sa vrea, sa poata pune bucataria romaneasca in valoare pe site-uri sau in filmulete cu retete pregatite "ca la mama acasa". In schimb am aflat o personalitate princiara interesata de Romania, de istoria sa fascinanta, de mancarea organica aflata pe masa satenilor (mai ales) si de felul in care se cultiva, se creste si se gateste aceasta mancare.

Si am vrut sa-i multumesc in mod direct Altetei Sale, Printul Charles al Marii Britanii, pentru prietenia pe care ne-o arata.

Dar cum Printul nu poate fi scos din contextul vietii tumultoase a veacului XXI, am alaturat salutului meu culinar ganduri de bine si altor personalitati ale zilelor noastre.

Va invit sa vedeti ce-a iesit!

Product successfully added to the product comparison!