Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Fiica Gangelui

Letras-9786060712930

25,90 lei

37,00 lei

Genoveva Belecciu

Comanda acum cartea Fiica Gangelui din categoria Literatura indiana - scrisa de Genoveva Belecciu publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

ISBN9786060712930
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune14.5×20.5
Produs vandut depiatadecarte.net
Nr pagini298
An aparitie2021
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati

Fiica Gangelui de Genoveva Belecciu de la Editura Letras

Fiica Gangelui te va purta pe valurile fermecate ale raului Gange intr-o calatorie profunda, in adancimile sufletului, unde zac ascunse secretele nimicitoare al unui trecut plin de misticism.

Amelia, Mark, Shaina, Uma si Ochi de Vultur, vor povesti pe rand, intr-un joc intrigant intre trecut si prezent, sirul evenimentelor.

Intuneric sau lumina? Ce cale vor alege?

Mark Weiner este un arhitect de succes din Berlin, ce se imbarca intr-o calatorie in India care ii va schimba viata pentru totdeauna. Strazile colorate de prafurile magice ale sarbatorii Holi si zeita Parvati, aprind in Mark si Shaina flacara sacra a iubirii. Isi vor trai povestea de dragoste pe malurile captivante ale raurilor Yamuna si Gange, unde vor descoperi ca total este conectat, ca exista magie in soarele ce rasare dincolo de Gange, in intunericul noptii si in luna schimbatoare. Insa Shaina, cuprinsa de o dorinta obsesiva de razbunare, se va abandona intunericului care va atrage dupa sine repercusiuni tragice.

Pentru Amelia, coborarea catre origini a fost una inspaimantatoare, unde demonii trecutului au sfasiat-o si au atras-o catre fundul prapastiei.

La frageda varsta de 10 ani, Amelia afla ca este adoptata. Incepe o calatorie incrancenata de a-si descoperi originile, in care va lupta cu proprii demoni si cu epavele unor iubiri esuate.

Aceleasi taramuri magice din Vrindavan si Mathura ii vor reda Ameliei adevarul dupa care tanjise toata viata.

Mainile salvatoare ale lui Ochi de Vultur, ii vor oferi darul cel mai de pret: dreptul la viata.

In varful muntelui din Mathura, cu ajutorul Umei, a lui Maki si a lui Ochi de Vultur, Amelia ajunge la final de drum si intelege ca fiecare etapa a vietii sale cu bataliile si esecurile de rigoare, fusesera o invatatura continua.

In cuvintele intelepte ale lui Ochi de Vultur, Amelia se regaseste pe ea insasi si o recapata pe Ghori, fiica Gangelui.

De acelasi autor:

  • Trairi, emotii, amintiri
Product successfully added to the product comparison!