Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-5%

Gratia de fiecare zi

Gratia de fiecare zi

FOR-9786066391672

23,75 lei

25,00 lei

Marianne Williamson

Editura For You

ISBN9786066391672
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2018
Nr pagini208
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

In aceste pagini, Marianne Williamson, autor de mare popularitate si conferentiar, ne poarta pasii inapoi catre originea noastra spirituala, cercetand caile prin care ne putem hrani sufletul, intr-o lume deosebit de aspra. Dificultatile mari si mici din existenta noastra cotidiana, ne provoaca sa ne deschidem inimile si mintile. Printr-o atitudine plina de speranta, printr-o chemare la iertare si o sarbatorire a miracolelor, M. Williamson ne ajuta sa gasim legatura noastra sacra cu lumea obisnuita. Asta, deoarece indiferent unde suntem sau ce facem, posibilitatea de a fi fericiti este prezenta. Avem dreptul la satisfactiile aduse de gratia de fiecare zi.
Pentru fiecare suflet exista un loc plin de bogatii spirituale si de puteri miraculoase. "Gratia de fiecare zi" ne ajuta sa scoatem la suprafata resursele noastre interioare, pe masura ce punem bazele unei vieti mai pline de gratie divina: o viata in care sa nu mai dam vina pe altii si in care sa nu mai judecam pe nimeni; o viata in care modul de a calatori spre o destinatie este la fel de important ca si destinatia insasi; o viata in care sa ne facem timp pentru a ne bucura de linistea sacra; o viata in care se intampla miracole.
Marianne Williamson ne poarta pasii printr-o zi dintr-o asemenea viata, ajutandu-ne sa cultivam spiritul prin tot ce traim, incepand cu sentimentele noastre de suparare, vinovatie si invidie si terminand cu cele de plictiseala, neliniste, disperare si fericire. Atunci cand vom putea stapani capacitatile miraculoase din interiorul nostru, ne vom putea schimba pe noi insine, vietile noastre, precum si lumea in care traim.
Deci, inchideti ochii, respirati adanc, deschideti aceasta carte si lasati ca vraja, activata prin bagheta magica, sa se desfasoare.

Product successfully added to the product comparison!