Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Ceausescu si enigmele din Muntii Buzaului

Ceausescu si enigmele din Muntii Buzaului

MULT-PRESTIGE-9786069651940

81,88 lei

89,00 lei

Vlad Ionut Musceleanu

Editura Prestige

Comanda cartea Ceausescu si enigmele din Muntii Buzaului de Vlad Ionut Musceleanu.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

ISBN9786069651940
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune20x13
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini768
An aparitie2021
Tip copertacartonata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Aceasta lucrare este rodul celor doi autori. Intr-o vreme cand unii reusesc, cu o nejustificata acceptanta populara, sa-si proiecteze fanteziile bolnavicioase ca realitati demne de luat in seama, nu ne ramane decat sa prezentam, in oglinda, realitatea ca fantezie. 
Prin aceasta carte nu se doreste atacul la persoana al unor indivizi, a caror onoare ramane a fi reperata, speram, cu alte ocazii.
 
In toamna anului 2012, Emil Strainu, care imi fusese student, m-a cautat de mai multe ori, telefonic, dorind sa ma consulte intr-o problema ce privea realizarea unei carti, al carei cuprins avea o latura notabila de natura istorica. 
Inca din facultate il stiam ca este foarte atras de istoria si geografia militara universala, dar mai ales de cea a poporului roman. Citisem cartile pe care le scrisese pana atunci, pe care de altfel le apreciam pozitiv si, mai in gluma mai in serios, il tachinam considerandu-l o personalitate rezultata dintr-un straniu melanj ce avea ca ilustri precursori pe Nicolae Densusianu si pe Victor Kernbach, fiind un autentic Indiana Jones autohton, mereu in cautare de mistere si enigme pe care uneori, intam!plator sau nu chiar, le descifra. 
Sunt la curent cu lucrarile sale deosebit de interesante realizate impreuna cu Vlad-Ionut Musceleanu - un excelent cercetator de teren - si ing. Dan Corneliu Braneanu, un pasionat cercetator al paleoistoriei romanesti. 
Din motive de sanatate, l-am putut intalni dupa aproximativ doua luni la o sedinta a Sectiei Militare a Academiei Oamenilor de Stiinta, unde mi-a prezentat o forma a planului lucrarii de fata. [...] - Gen. Bg. (rez.) prof. univ. dr. Nicolae Ciobanu
Product successfully added to the product comparison!