Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Nou

Arhanghelitele

Arhanghelitele

FOR-9786066394048

38,00 lei

Claire Stone

Editura For You

Comanda cartea Arhanghelitele - de Claire Stone - de la Editura For You. Livram National!

More details

ISBN9786066394048
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini316
Dimensiune13x20
An aparitie2021
Tip copertabrosata

Arhanghelitele - de Claire Stone - de la Editura For You

Arhanghelitele. Revendica-ti puterea cu invataturile pierdute ale femininului divin
Trezeste-ti intelepciunea feminina divina cu ajutorul Arhanghelitelor si descopera cum sa te conectezi cu energia lor si sa lucrezi cu ea pentru vindecare, dragoste, bucurie si echilibru!

Arhanghelii sunt cunoscuti de mult timp ca pazitorii nostri puternici si masculini, protejandu-ne, dirijandu-ne, aparandu-ne. Acum, odata cu expansiunea Divinului feminin, conexiunile noastre angelice se extind pentru a se potrivi nevoilor actuale. In cartea Arhanghelitele, Claire Stone iti prezinta 11 arhanghelite care vin sa ne ajute. Fiecare ofera practici, meditatii si modalitati simple, dar eficiente, de a-ti armoniza viata prin descoperirea de sine, toate concepute pentru a te ajuta sa-ti deblochezi intuitia.

Afla cum sa comunici cu arhanghelitele si permite-le sa te ajute:

sa ocolesti ispitele si sa te eliberezi de orice prejudecata;

sa remediezi legaturile rupte;

sa-ti spui adevarul si sa-ti intensifici creativitatea;

sa-ti onorezi divinitatea din tine si sa-ti dezvolti corpul subtil.


Aceste profesoare angelice au sosit pentru ca acum esti gata sa le descoperi invataturile pierdute. Tot ce trebuie sa faci este sa le ceri ajutorul!

Venerarea femininului divin s-a practicat inca din zorii civilizatiei si a fost raspandita mii de ani, pana cand Dumnezeita Mama a fost eliminata intentionat din istorie. Cei flamanzi dupa putere au inceput sa ne divida la nivel personal si global cu secole in urma si, astfel, ne am nascut intr-o lume a barbatului. Ideea ca ingerii de natura feminina au fost ascunsi in trecutul nostru, dar constienta oamenilor cu privire la ei sporeste acum, contine mari sperante. Avem totul de castigat din atingerea potentialului nostru deplin cand ne amintim cine suntem cu adevarat: un suflet etern care a izvorat din inima androgina a creatiei. Ingerii ne ajuta cu acest urias salt cuantic in Era de Aur a Varsatorului - epoca profetita a intoarcerii femininului. Pentru realizarea acestei treceri e necesar sa ne reamintim si sa reintegram caile pierdute ale femininului. - Claire Stone

Product successfully added to the product comparison!