Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Celtic – O poveste de iubire

Celtic – O poveste de iubire (ed. tiparita)

LETRAS-9786068935201

15,30 lei

17,00 lei

Călin Ioan ACU

Editura Letras

ISBN9786068935201
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2018
Nr pagini192
Produs vandut dePiata de Carte
Dimensiuni13x20x1.2
Tip copertabrosata

”Celtic – O poveste de iubire” este un melanj în care realitatea devine elementul cheie care asigură revenirea din lumea pe care personajul principal o ”întâlnește” întâmplător. Festivalul Celtic Transilvania naște pasiuni, lăsând imaginația să treacă de limitele impuse de viața de zi cu zi.

O poveste de iubire ce pornește din acel zero al axelor ortogonale, părăsind apoi zona obișnuitului, pentru a intra într-o lume ce poate sau nu să existe. Este un drum ce trebuie parcurs până la capăt, lăsând deoparte orice interdicție, pășind fără a încerca să explicăm tot ceea ce vedem. Iubirea își depășește definiția, devenind un ”tribut” adus acelor clipe pe care ai vrea să nu le uiți niciodată.

Cuvintele sunt orientative, povestea trebuind trăită folosind imaginația. Liberul arbitru dispare, dându-i personajul principal șansa să parcurgă aceste drum care traversează lumi ce doar un loc minunat le poate dezvălui. Timpul nu mai are importanță, aproape dispărând din paginile cărții, lăsând loc doar clipelor de fericire, punctate pe alocuri de banale elemente ale vieții de zi cu zi. Celtic, o poveste de iubire în care imaginarul se împletește cu realul, făcând loc unor noi conotații pentru ceea ce înseamnă dragostea.

publicare carte

Product successfully added to the product comparison!