Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Celtic – Reîntâlnirea (ed. tiparita)

LETRAS-9786068935416

16,20 lei

18,00 lei

Călin Ioan ACU

Editura Letras

ISBN9786068935416
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini160
An aparitie2019
Dimensiuni13x20x1.2
Tip copertabrosata

Viața nu înseamnă nimic fără iubire, iar pasiunea cu care iubim este ceea ce ne definește ca ființă. Dacă rostim cuvinte cu dragoste, atunci acestea vor deveni o forță greu de ignorat, reușind astfel să ne transporte în lumi necunoscute și misterioase. Dacă vom visa cu dragoste în suflet, visele noastre vor fi mai intense, dând naștere unor clipe pline de fericire.

Limbajul care ne permite să ne exprimăm cel mai bine ideile, trăirile și dorințele, este muzica. La fel ca și iubirea, muzica transfigurează, favorizând comunicarea dintre noi, amplificându-ne sentimentele,  permițându-ne astfel să trăim momente care ulterior se vor transforma în amintiri de neuitat.

Istoria, privită ca o relatare a unor evenimente, ca o încercare de a reconstrui imaginea trecutului, este cea care ne oferă o reflecție a evoluției noastre, îngăduindu-ne astfel să clădim un viitor plin de farmec.

Modul de viață în armonie cu universul, cu lumile ce pot sau nu să existe, ne ajută să ne eliberăm sufletul și mintea de povara prejudecăților și să ducem o existență bazată pe principii și valori, care în mod sigur ne vor face viața mai bogată din punct de vedere spiritual.

Pasiunea este ceea ce ne însuflețește, rămânând cea mai de preț comoară a fiecăruia dintre noi. Oriunde veți vedea o realizare extraordinară, să fiți convinși că a fost făcută cu pasiune. Cel mai bun exemplu îl constituie Festivalul Celtic Transilvania, acest eveniment complex care combină muzica, prietenia și istoria, dându-ne posibilitatea să trăim o aventură memorabilă.

Celtic - Reîntâlnirea - de Calin Ioan Acu - Editura Letras, 2019

Despre autor:

Calin Ioan Acu este de profesie Inginer IT.  

Un amestec de tehnic si creativ, totul dublat de o dorință de a cunoaște adâncul ființei umane.

Născut la Cluj-Napoca, devenit în timp sibian, îmbinând în tot ceea ce face puncte de vedere eterogene și opuse, idei originale, combinând vechiul cu noul, purul cu impurul, ...

Metalist romantic, ascultând Bach, Handel, Mozart, ..., dar și Slayer, Sodom, Sepultura, ..., trecând de la Rahmaninov la Amon Amarth și apoi la Enya.

De acelasi autor mai puteti citi:

Lumea lui, Editura Virtuală, 2017

Celtic – O poveste de iubire, Editura Letras, 2018

publicare carte

Product successfully added to the product comparison!