Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

1001 de Nopti Seherezada

Letras-9786060715917

99,00 lei

Dalina Aurore Ulea

Editura Letras

1001 de Nopti Seherezada (ed. tiparita) – Autor: Dalina Aurore Ulea – Editura Letras, 2021

More details

ISBN9786060715917
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini404
Dimensiune17×24
An aparitie2021
Transport GratuitTransport gratuit pentru comenzile in valoare de 100 de lei.

1001 de Nopti Seherezada (ed. tiparita) – Autor: Dalina Aurore Ulea – Editura Letras, 2021

De copil, multe nu am ce va povesti, dar datorita unchiului meu, care este preot, o parte din copilarie mi-am petrecut-o langa el si pe langa biserica. Imi placea sa stau in preajma bisericii, cu Doamne-Doamne, Sfintii si Ingerii.

Am facut parte dintr-o familie frumoasa, cu un potential al cunoasterii foarte dezvoltat din toate punctele de vedere. La varsta de 14 ani, am avut prima viziune si comunicare cu Dumnezeu. Pe parcurs, am avut cateva experiente frumoase.

La varsta de 25 de ani, dupa moartea clinica, am capatat cateva haruri extrasenzoriale. Unul dintre ele era ca vedeam cele doua lumi. Dupa moartea parintilor mei, am simtit nevoia unei schimbari mari in viata mea. Nu din placere, ci din rautatea lumii in care traiam am luat aceasta hotarare.

Datorita lui Dumnezeu, am cunoscut aici un om extraordinar, care este mentionat in carte si care m-a facut sa vad cine sunt cu adevarat. Pe parcurs, am aflat ca este detinatorul Puterii Sfantului Duh, putere de la Dumnezeu data.

In aceasta carte, descriu legatura mea cu Dumnezeu, Sfintii Arhangheli si Ingeri, care mi-a schimbat complet viata, facandu-mi-o superba. Nu este o carte usoara, se poate intelege doar cu sufletul sau de sufletele care sunt trezite deja din punct de vedere spiritual. Am venit sa va scriu ca Dumnezeu este Viu, la fel ca toate Puterile Ceresti, care nu sunt simple spirite, asa cum vor unii sa credem. Doresc sa va mai spun ca fara Iubirea pura pentru Dumnezeu, nimeni, dar absolut nimeni nu va intra in Imparatia lui Doamne-Doamne!

Autoarea,
Dalina Aurore Ulea

Product successfully added to the product comparison!