Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Cerul rosu al amiezii

Cerul rosu al amiezii

MULT-TREI-9786064003980

43,65 lei

45,00 lei

Simion Sebag Montefiore

Editura Trei

Comanda acum cartea Cerul rosu al amiezii de la Editura Trei.

More details

ISBN9786064003980
ColectieFiction Connection
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini424
An aparitie2018
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei si obtine Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Trilogia Moscova

O misiune sinucigasa in spatele liniilor inamice si o poveste de dragoste tulburatoare intr-o Rusie devastata de razboi.

Incarcerat in Gulag pentru o crima pe care nu a comis-o, Benia Golden se alatura unui batalion disciplinar alcatuit din cazaci si condamnati, ce urmeaza sa lupte impotriva nazistilor. Intr-o zi caniculara din iulie 1942, el si camarazii lui sunt trimisi intr-o misiune sinucigasa in spatele lini-ilor inamice. Dar oare e vreun tradator printre ei? Singurele doua certitudini ale lui Benia sunt ca inaintarea trupelor lui Hitler catre rasarit va fi necrutatoare si ca se poate increde orbeste in iapa sa, Sosete Argintii.
Alternand intre bataliile la care ia parte Benia pe campiile din sudul Rusiei si planurile pe care le traseaza Stalin la Kremlin, intre povestea de dragoste a lui Benia cu o infirmiera italiana si aventura fiicei lui Stalin cu un jurnalist aflat si el pe Frontul de Est, romanul lui Montefiore este o poveste plina de pasiune si curaj, in care supravietuirea e o lupta de zi cu zi, trada¬rea e omniprezenta, iar moartea pandeste la fiecare pas.

„Un povestitor innascut, care aduce la viata cunoasterea sa enciclopedica asupra istoriei ruse intr-o proza sclipitoare. Montefiore dovedeste ca istoricul care cauta adevarul trebuie sa apeleze nu doar la cercetari minutioase, ci si la creativitate." - The Washington Post

„Montefiore, apreciat in intreaga lume pentru lucrarile lui de istorie, dovedeste un talent literar desavarsit, construind personaje memorabile si scene pline de pasiune si melancolie." - The Wall Street Journal

„Fascinant, puternic, emotionant si tragic. Montefiore e un scriitor extraordinar si un povestitor foarte inzestrat, care stie sa dozeze suspansul, facandu-l pe cititor sa astepte cu nerabdare dezlegarea misterului." - The Seattle Times

Simon Sebag Montefiore este un celebru istoric britanic, om de televiziune si autor de succes, multe dintre scrierile sale fiind traduse in peste 40 de limbi.
A studiat istoria la Gonville and Caius College, Universitatea Cambridge, unde a primit titlul de doctor, si este Fellow al Royal Society of Literature din Marea Britanie.
Intr-o noapte de iarna a fost desemnat Cel mai bun roman politic al anului 2013 si a fost nominalizat la Premiul Orwell.
De acelasi autor, la Editura Trei au aparut celelalte doua volume ale Trilogiei Moscova, Intr o noapte de iarna si Sasenka, precum si lucrarile de nonfictiune Romanovii 1613–1918, Ecaterina cea Mare & Potemkin, Discursuri care au schimbat lumea si Ierusalim. Biografia unui oras. De asemenea, la Editura Pandora M au aparut primele doua volume din seria pentru copii Ordinul Iepurilor Regali din Londra, semnata de Santa si Simon Sebag Montefiore.

Product successfully added to the product comparison!