Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Lucruri nespuse

Lucruri nespuse

MULT-POL-9789734675784

36,75 lei

39,95 lei

Azar Nafisi

Editura MAST

Comanda cartea Lucruri nespuse de Azar Nafisi.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

In stoc

ISBN9789734675784
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini384
An aparitie2018
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Autoarea bestsellerului Citind Lolita în Teheran

Lucruri nespuse este în acelaşi timp o carte de memorii şi cronica impresionantă a unei familii, care se întinde de-a lungul unei lungi perioade de schimbări ce au dus la Revoluţia Islamică din 1978-1979, cînd Iranul se transformă într-o dictatură religioasă. Scriitoarea ne povesteşte cu o sinceritate cuceritoare despre copilăria ei şi despre ce înseamnă să creşti într-o ţară precum Iranul, ne împărtăşeşte amintiri dureroase despre părinţii ei, despre ambiţiile mamei şi infidelităţile tatălui, secrete de familie adînc îngropate, ne mărturiseşte cum a descoperit literatura şi infinitatea de lumi pe care aceasta i le aşternea la picioare. Şi ne vorbeşte despre preţul pe care trebuie să-l plătească o familie pentru propria libertate într-o ţară dezbinată de revoluţie şi despre alegerile pe care femeile sînt nevoite să le facă zi de zi.

Lucruri nespuse are o poveste echilibrată, lucidă, o descriere complexă, bogată a unei perioade cruciale din istoria Iranului.” (The Guardian)

„Un act de curaj remarcabil, pus în lumină de o scriitură bine aleasă, presărată cu umor şi duioşie, care face din volumul lui Azar Nafisi o lectură captivantă.“ (Kirkus Reviews)

„Azar Nafisi, povestitoare înzestrată şi foarte bună cunoscătoare a literaturii occidentale, foloseşte istorisirile din cartea sa şi se răfuieşte cu fantomele trecutului, seducîndu-şi în acelaşi timp cititorii.” (New York Times Book Review)

Product successfully added to the product comparison!