Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Pisica lui Dalai Lama - David Michie

Pisica lui Dalai Lama - David Michie

MULT-ATMAN-9786068758176

20,24 lei

22,00 lei

David Michie

Editura Atman

Comanda cartea Pisica lui Dalai Lama - David Michie de David Michie.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

ISBN9786068758176
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini232
An aparitie2016
Dimensiuni10.5x18x1.3
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte
Daca te-ai indoit vreodata ca tovarasul tau felin are propria sa viata interioara, priveste numai ce se intampla atunci cand acesta adoarme si isi pierde controlul constient asupra existentei sale fizice¦ o zvacnire de labute, un tremurat de falcute, uneori poate un fornait sau un mieunat¦ Ãntr-adevar, pisicile pot fi capabile sa traiasca pe deplin momentul prezent. Dar totodata suntem si fiinte ganditoare. Din pacate, in cazul meu, o fiinta care gandeste mai degraba prea mult.
Ãn ultimul episod al serieiPisica lui Dalai Lama, Pisica Sfintiei Sale (PSS) are o misiune: sa gandeasca mai putin, sa experimenteze mai mult, sa traiasca momentul prezent. Ãn scurt timp, afla care este sintagma potrivita pentru toate acestea a fi mindful (pe deplin constient de clipa prezenta) sau un concept mai bine cunoscut de ea ca puterea lui miau. Ceea ce urmeaza este o calatorie de descoperire a adevaratei sale naturi, de intelegere profunda a propriei minti si de experimentare a celei mai mari bucurii existentiale trairea AICI si ACUM.
Ãn aceasta continuare de laPisica lui Dalai LamasiArta de a toarce, cititorii parasesc lumea exotica si fermecatoare a manastirii lui Dalai Lama din Muntii Himalaya si arunca o privire in mintea unei fiinte delicios de imperfecte, aflate pe calea spre iluminare. Ãnsotind-o pe PSS in calatoria ei, vei invata noi modalitati de a te conecta la propria minte: incetinind ritmul, gasindu-ti linistea si staruind in stralucirea si bunavointa nesfarsita care constituie adevarata ta natura.
Product successfully added to the product comparison!