Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

CAIET DE SCRIERE. SEMNE GRAFICE. LITERE SI CIFRE. CLASA PREGATITOARE

PAR-9789734731572

12,00 lei

IULIANA FILFANESCU, CONSTANTIN FIILFANESCU

Editura Paralela 45

Comanda cartea CAIET DE SCRIERE. SEMNE GRAFICE. LITERE SI CIFRE. CLASA PREGATITOARE de IULIANA FILFANESCU, CONSTANTIN FIILFANESCU, Editura Paralela 45

More details

Livrare in 24-48 h

ISBN9789734731572
ColectieFOARTE BINE
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini88
Dimensiune20X26

Cartea CAIET DE SCRIERE. SEMNE GRAFICE. LITERE SI CIFRE. CLASA PREGATITOARE de IULIANA FILFANESCU, CONSTANTIN FIILFANESCU este o carte din colectia FOARTE BINE, domeniul EDUCATIONAL de la Editura Paralela 45.

Dezvoltarea abilităţilor de scriere la clasa pregătitoare presupune câteva repere psihologice şi pedagogice de care autorii lucrării sunt atent preocupaţi:

  • exersarea musculaturii fine a mâinii este o condiţie de bază pentru un act al scrierii conştient, controlat şi corect; atunci când această exersare se face într-un context atractiv, ludic, aşa cum propune caietul de faţă, copilul nu mai percepe actul scrierii ca pe unul constrângător şi plictisitor, ci ca pe ceva apropiat intereselor şi aşteptărilor vârstei lui;
  • integrarea jocului, poveştilor, poeziilor în procesul de învăţare îl ajută pe copil să înţeleagă că scrierea nu este un scop în sine, ci una dintre căile prin care oamenii comunică între ei şi transmit informaţii. Din această perspectivă, auxiliarul de faţă permite exprimarea de mesaje orale sau scrise, conţine exerciţii de recunoaştere a literelor mari şi mici de tipar şi a cifrelor, încurajează folosirea semnelor grafice în contexte decorative: felicitare, afiş şi desene.
Product successfully added to the product comparison!