Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

CAIET DE VACANTA. MATEMATICA. CLS. VI. ED. 2 (ZAHARIA)

PAR-9789734731862

19,00 lei

MARIA ZAHARIA

Editura Paralela 45

Comanda cartea CAIET DE VACANTA. MATEMATICA. CLS. VI. ED. 2 (ZAHARIA) de MARIA ZAHARIA, Editura Paralela 45

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789734731862
ColectieCAIETE DE VACANTA
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini184
Dimensiune20X26

CAIET DE VACANTA. MATEMATICA. CLS. VI. ED. 2 (ZAHARIA) de MARIA ZAHARIA, Editura Paralela 45

Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 5318/21.11.2019

CAIET DE VACANTA. MATEMATICA. CLS. VI. ED. 2 (ZAHARIA) nu este o culegere de probleme obisnuita. Ea se diferentiaza prin metodologia inovativa propusa pentru invatarea matematicii:

Continuturile teoretice obligatorii prevazute in programa scolara sunt minimale, dar sunt suficiente pentru a asigura formarea competentelor prevazute de programa;
activitatile de invatare (exercitiile si problemele) propuse sunt si ele minimale si alese cu multa grija, unele cu continut inter- si transdisciplinar, cu parcurgere usoara, stimulativa si provocatoare.


In felul acesta, elevul este invatat: sa invete singur matematica, sa gandeasca, sa coreleze diverse continuturi ale invatarii, inclusiv inter- si transdisciplinare, sa identifice date, marimi si relatii matematice in contexte variate, sa utilizeze concepte si algoritmi specifici matematicii, sa modeleze matematic situatii date prin integrarea achizitiilor din diferite domenii. Miza lucrarii este ca dupa parcurgerea acesteia, matematica devine pentru elev un fundament solid pentru argumentare si rationament logic, gandire critica, analizare si interpretare, care sunt conditii necesare unei cariere profesionale remarcabile.

Culegerea CAIET DE VACANTA. MATEMATICA. CLS. VI. ED. 2 (ZAHARIA) poate fi folosita cu succes si de catre profesor in activitatea de proiectare, organizare si desfasurare a lectiilor matematice de o inalta calitate.

Parintii responsabili, care investesc in cresterea, educarea si formarea copiilor, au la indemana, gratie testelor de evaluare propuse in aceasta culegere, un instrument rapid si usor de folosit, prin care pot evalua singuri modul in care copilul lor depune eforturi pentru formarea si dezvoltarea competentelor matematice.

Product successfully added to the product comparison!