Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Sa deslusim tainele Matematicii - Culegere pentru clasa a III-a - Ed a II-a

Sa deslusim tainele Matematicii - Culegere pentru clasa a III-a - Ed a II-a

Aramis-9786060091981

14,72 lei

16,00 lei

Rodica Chiran, Alina Pertea, Mihaela-Ada Radu

Editura Aramis

Comanda Sa deslusim tainele Matematicii - de Rodica Chiran, Mihaela-Ada Radu, Alina Pertea - de la Editura Aramis - Livrare Nationala

More details

ISBN9786060091981
Dimensiune20.5x28.5
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini120
An aparitie2019
Tip copertabrosata

Sa deslusim tainele Matematicii - de Rodica Chiran, Mihaela-Ada Radu, Alina Pertea - de la Editura Aramis

Un mijloc excelent de fixare si aprofundare a cunostintelor, prezenta CULEGERE DE MATEMATICA pentru clasa a III-a vine in intampinarea nevoilor tuturor categoriilor de elevi, oferind posibilitatea deslusirii gradate - de la simplu la complex - a tainelor matematicii.

Materialul inclus este structurat astfel incat sa raspunda fiecarei exigente curriculare, urmand capitol cu capitol actuala programa scolara si oferind posibilitatea antrenarii eficiente a mintii in scopul dezvoltarii unei gandiri logice si practice, capabila sa aplice notiunile abstracte in concretul inconjurator.

Urmand pasii indicati de lucrarea noastra, acumularea se va face lin, aproape pe neobservate, iar trecerea la un nivel superior va veni de la sine, fara sfortari, insa cu bucuria reusitei, alimentand astfel dorinta de a merge mai departe. O recomandam atat elevilor, cat si indrumatorilor lor - dascali si parinti.

Product successfully added to the product comparison!