Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Sa deslusim tainele matematicii si ale explorarii mediului - Culegere cls I - Editia a III-a

Sa deslusim tainele matematicii si ale explorarii mediului - Culegere cls I - Editia a III-a

Aramis-9786060094944

23,00 lei

25,00 lei

Dumitra Radu, Rodica Chiran, Alina Pertea

Editura Aramis

Comanda Sa deslusim tainele matematicii si ale explorarii mediului - Culegere cls I - Editia a III-a - de Alina Pertea, Rodica Chiran, Dumitra Radu - de la Editura Aramis - Livrare Nationala

More details

ISBN9786060094944
Dimensiune20.5x29
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini104
An aparitie2021
Tip copertabrosata

Sa deslusim tainele matematicii si ale explorarii mediului - Culegere cls I - Editia a III-a - de Alina Pertea, Rodica Chiran, Dumitra Radu - de la Editura Aramis

Ati terminat exercitiile din manual, ba chiar si pe cele din caiet, dar mai aveti ore alocate unui anumit continut? Gata cu fisele concepute sau cautate pe site-urile de specialitate! Aceasta culegere vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de lucru cu elevii.

Veti regasi in paginile urmatoare exercitii, probleme si jocuri pentru toate nivelurile - de la exercitii de recuperare, la exercitii de consolidare si aprofundare, care acopera toate continuturile prevazute de programa scolara pentru Matematica si explorarea mediului, clasa I.

Un elev cu ritm lent de invatare mai are nevoie sa exerseze continutul nou predat? In aceasta culegere veti gasi exercitii adecvate. Un elev capabil de performante superioare se plictiseste pentru ca termina prea repede ce are de lucru? Un exercitiu, o problema sau un joc din aceasta culegere ii va satisface imediat nevoile. Totul este acum la indemana dumneavoastra.

Product successfully added to the product comparison!