Piata de carte

-3%

O abordare practica a stiintei ayurveda (ed. tiparita)

O abordare practica a stiintei ayurveda (ed. tiparita)

AF-ALMA-9789738702240

76,63 lei

79,00 lei

Acharya Balkrishna

Editura Alma Soft

Comanda acum cartea O abordare practica a stiintei ayurveda (ed. tiparita) de Acharya Balkrishna si beneficiaza de Transport Gratuit pentru intreaga ta comanda.

20b1791356b5c7f51931686f2bc0576d.jpgMore details

In stoc

ISBN9789738702240
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2016
Nr pagini345
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni17x22.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Scopul acestei carti este sa ajunga in orice camin si in orice familie. De aceea, se fac eforturi pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa poata beneficia de informatiile esentiale pe care le prezinta aceasta carte.

In ziua de azi, milioane de oameni mor inainte de vreme din cauza nenumaratelor boli, iar remediile scumpe si nedorite, operatiile chirurgicale inutile si costisitoare, analizele medicale si spitalizarile scumpe fac tratamentul uneori inaccesibil pentru omul obisnuit.

In plus, tratamentul atrage pacientul intr-un cerc vicios care se incheie, de cele mai multe ori din pacate, doar dupa moarte. Dupa ce vor intelege cunostintele si informatiile oferite in aceasta carte, oamenii vor putea sa se salveze de la atrocitatile pe care sistemele medicale actuale le comit in numele tratamentului.

In plus, oamenii se vor putea ajuta pe ei insisi din punct de vedere medical, vindecandu-se cu ajutorul lui Dumnezeu intrutotul.

Consideram ca "A-rogya (sanatatea) este dreptul nostru care ne-a fost oferit prin gratie de Dumnezeu inca de la nastere". Citind aceasta carte si sfatuindu-i si pe altii sa o citeasca, va castigati binecuvantarea de a fi sanatosi.

De acelasi autor:

    De la aceeasi editura:

    Product successfully added to the product comparison!