Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii

Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii

MULT-LVG-9786068545110

23,00 lei

25,00 lei

Osho

Editura Livingstone

Comanda cartea Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii de Osho.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

In stoc

ISBN9786068545110
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini192
An aparitie2015
Dimensiuni13x19.5x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Mintea, spune Osho, are potentialul de a fi extraordinar de creativa in confruntarea cu dificultatile vietii de zi cu zi si cu problemele lumii in care traim. Greutatea consta totusi in faptul ca in loc sa ne folosim de minte ca de un slujitor util, i-am permis in mare parte sa devina stapana vietilor noastre. Ambitiile ei, sistemul de credinte si interpretarile ei ne domina zilele si noptile, aducandu-ne in conflict cu minti diferite de a noastra, tinandu-ne treji toata noaptea ca sa intoarcem acel conflict pe toate partile sau ca sa planificam conflictele zilei de maine si tulburandu-ne somnul si visele. Macar de-am putea sa o oprim si sa o lasam sa se odihneasca!
Gasirea butonului care sa linisteasca zbuciumul mintii - nu prin forta sau prin cine stie ce ritual exotic, ci prin intelegere, vigilenta si un sanatos simt al umorului - se face prin meditatie. O minte mai ascutita, mai relaxata si mai creativa, care sa functioneze la capacitatea maxima a inteligentei sale unice, sta in puterile noastre.
Sa spui ceva despre meditatie e o contradictie in termeni. Meditatia e ceva ce poti avea. ce poti ti, dar rara sa poti spune anume in ce consta natura ei. Cu toate acestea, s-au facut eforturi pentru a o comunica intr-un fel sau altul. Chiar daca din asta rezulta doar o intelegere fragmentara, partiala, e mai mult decat ne putem astepta. Chiar si aceasta intelegere partiala a meditatiei poate deveni o samanta. Depinde mult si de cum asculti. Daca doar auzi, atunci nici macar acel fragment s-ar putea sa nu ajunga pana la tine, dar, daca asculti... incearca sa intelegi diferenta dintre cele doua.

Product successfully added to the product comparison!