Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Dictionar praxiologic de pedagogie. Vol. II (E-H)

Dictionar praxiologic de pedagogie. Vol. II (E-H)

PAR-9789734723133

36,00 lei

40,00 lei

MUSATA DACIA-BOCOS (COORD.), RAMONA RADUT-TACIU, CORNELIA STAN

Paralela 45

Comanda cartea Dictionar praxiologic de pedagogie. Vol. II (E-H) scrisa de Musata Dacia Bocos (coord.), Ramona Radut Taciu Cornelia Stan publicata la Editura Paralela 45. Expediem national in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Comenzile de peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit.

a3314cc72f58405fc95a82892d63cace.jpg

More details

Livrare in 24-48 h

ISBN9789734723133
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune16.5X23.5
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini360

Dictionar praxiologic de pedagogie. Vol. II (E-H) - de Musata Dacia Bocos (coord.), Ramona Radut Tacium Cornelia Stan

Dictionarul praxiologic de pedagogie. Vol. II (E-H) este prima sinteza de acest tip aparuta in Romania, elaborata in mai multe volume, care isi propune definirea in termeni operationali, din perspective stiintifice multiple, a conceptelor si sintagmelor pedagogice relevante in prezent in studiul stiintelor educatiei si cu aplicabilitate in invatamantul preuniversitar, prin realizarea unui inventar pragmatic al semnificatiilor educationale ale acestora.

Lucrarea se adreseaza deopotriva studentilor si profesorilor, precum si tuturor celor interesati de actul educational.

Utilitatea dictionarului este intregita prin conceperea unui set de aplicatii generale cu valente formative, pentru diferite concepte si sintagme, care pot fi realizate individual sau in grup.

Pentru sprijinirea demersurilor informative ale cititorilor, la finalul fiecarei grupari de cuvinte/sintagme care incep cu o anumita litera, se prezinta o lista bibliografica, ce reuneste titluri de lucrari pedagogice si site-uri cu resurse pedagogice, curriculare, legislative (in vigoare la data elaborarii dictionarului) etc., care fundamenteaza problematicile vizate prin termenii explicitati.

Autorii

Product successfully added to the product comparison!