Piata de carte

-3%

Femeile dictatorilor Vol. I (ed. tiparita) - Diane Ducret

Femeile dictatorilor Vol. I (ed. tiparita) - Diane Ducret

AF-CV-9786065882447

35,89 lei

37,00 lei

Diane Ducret

Editura Curtea Veche

Comanda acum Femeile dictatorilor Vol. I (ed. tiparita) - Diane Ducret de Diane Ducret cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Monografii.

More details

ISBN9786065882447
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2013
Nr pagini352
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni14.5x22.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Prenumele lor sunt banale: Inessa, Clara, Nadia, Magda, Felismina, Elena, Jiang Qing, Catherine, dar numele de familie spun totul: Mussolini, Lenin, Stalin, Hitler, Salazar, Mao, Ceausescu, Bokassa. Unele sunt femei puternice, in stare sa influenteze decisiv hotararile barbatilor din vietile lor, pe cand altele sunt doar victime si au parte de un destin tragic. Unele se afla in lumina reflectoarelor, sunt seducatoare sau starnesc atentie, in vreme ce altele sunt sortite sa ramana mereu in umbra.

Cartea zugraveste istoria secolului XX in timp real. De cele mai multe ori realitatile cunoscute atat de bine din manuale, carti, filme documentare ori relatari vor fi puse acum intr-o cu totul alta lumina. Autoarea evita in mod subtil capcana reabilitarii imaginii unor dictatori, dar reuseste cu multa discretie sa le completeze portretul, infatisandu-le si latura umana, mai putin cunoscuta publicului larg.

Diane Ducreteste jurnalista, dar are si formatie de istorie si filozof. Nascuta la Anderlecht, Diane a copilarit in s¢ara Bascilor si a studiat in prestigioase institutii de invatamant din Paris si Roma.

Ãn prezent , colaboreaza la realizarea de filme documentare istorice pentru postul France 3. La inceputul anului 2011 i se publica prima carte,Femeile dictatorilor.

Product successfully added to the product comparison!