Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Hartuirea morala

Hartuirea morala

PDC-PHI- 9786069707111

34,20 lei

38,00 lei

Marie-France Hirigoyen

Editura Philobia

Cartea Hărțuirea morală de autor Marie-France Hirigoyen este disponibila pentru livrare in toata tara.

More details

ISBN9786069707111
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini224
Dimensiune19,5x13
An aparitie2021
Tip copertabrosata

Cartea Hărțuirea morală – Autor Marie-France Hirigoyen – Editura Philobia, 2021

Poți distruge pe cineva doar prin cuvinte, priviri, insinuări, dar și prin critici și devalorizare: iată în ce constă violența perversă sau hărțuirea morală.
Marie-France Hirigoyen analizează caracteristicile relației cu un pervers narcisic și ne îndeamnă să nu mai considerăm că este vorba despre ceva banal, arătându-ne că procesul de distrugere a unei persoane poate fi întâlnit în cuplu, în familie sau la locul de muncă, victimele fiind antrenate într-o spirală depresivă, uneori chiar suicidară.

În această carte plină de mărturii ale victimelor, autoarea, unul dintre marii specialişti francezi în domeniu, se poziționează de partea persoanelor agresate, astfel încât hărțuirea la care sunt supuse zilnic să fie considerată exact ceea ce este: o veritabilă moarte psihică. Considerată în Franţa drept o adevărată Biblie pentru a înţelege situaţiile de dependenţă şi suferinţă generate de manipulatori, această lucrare, informativă, terapeutică şi eliberatoare, acţionează precum o contraotravă mentală.

Hărțuirea morală a luat amploare, în toate formele ei, de unde și interesul pentru această carte remarcabil documentată: un ghid practic adresat deopotrivă victimelor, celor care vor să le ajute şi terapeuților (care vor putea propune astfel o abordare nouă de tratament).

O lectură care ne va îndemna să nu mai rămânem indiferenți la această problemă cu consecințe extreme la nivel de societate.

Product successfully added to the product comparison!