Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Andra de Pui si peripetiile sale (ed. tiparita)

Andra de Pui si peripetiile sale (ed. tiparita)

Letras-9786069668702

19,80 lei

22,00 lei

Andra Dinca

Editura Letras

Cartea Andra de Pui si peripetiile sale este editata de Letras si se livreaza in max. 48 h in toata tara.

More details

ISBN9786069668702
Tip carteeditia tiparita
Nr pagini56
An aparitie2020
Tip copertabrosata
Transport GratuitLa comenzi de peste 150 lei.

Andra de Pui și peripețiile sale (ed. tipărită)– autor Andra Dincă, cu ilustrații de Ana Maria Curmei– Editura Letras, 2020

Andra Dincă, autoarea acestei colecții de povești, este o fetiță  în vârstă de 11 ani, plină de viață și de imaginație, care ne introduce într-un univers de basm. Ea ne invită să o însoțim într-o călătorie plină de peripeții, unde întâlnim zâne, vrăjitoare, dragoni și tot felul de personaje fantastice.

Andra este o copilă sensibilă, cu un interior prea plin, pe care și-l exteriorizează scriind povești și poezii. Este un suflet ales de Dumnezeu, pentru a ne arăta că într-un trup mic, fragil, poate exista un suflet mare și plin de dragoste. Andra și-a dorit din toată inima o familie, un cămin, doi părinți minunați, care să-i hrănească visurile. I-a găsit pe Doru și pe Cătălina, doi oameni deosebiți, afectuoși și buni, care au adoptat-o și i-au pansat aripile zdrobite pentru a putea zbura cât mai sus. Ei au văzut în ea această sete de aventură, creativitatea de nestăvilit și i-au creat mediul pentru a-i dezvolta curiozitatea și talentul.

Lumea poveștilor este o lume ce se mulează perfect pe inima ei plină de inocență și candoare. Cele 11 povești pe care ni le propune mica autoare dau aripi fanteziei, ne oferă o lume minunată, unde totul devine posibil și unde binele învinge întotdeauna răul. Textul este scris într-un registru simplu, dar debordând de imaginație. În plus, acesta este însoțit de ilustrații interesante.

Dincolo de aceste povești ingenioase, Andra Dincă le oferă celor mici, dar și celor mari, o lecție despre optimism, despre prietenie și despre iubire.

 Lavinia Elena Niculicea

Andra Dincă

Andra Dincă

Despre autor:

ANDRA DINCĂ – Andra este o copilă sensibilă, cu un interior preaplin, pe care și-l exteriorizează scriind povești și poezii. Este un suflet ales de Dumnezeu, pentru a ne arăta că într-un trup mic, fragil, poate exista un suflet mare și plin de dragoste. Andra și-a dorit din toată inima o familie, un cămin, doi părinți minunați, care să-i hrănească visurile. I-a găsit pe Doru și pe Cătălina, doi oameni deosebiți, afectuoși și buni, care au adoptat-o și i-au pansat aripile zdrobite, pentru a putea zbura cât mai sus. Ei au văzut în ea această sete de aventură, creativitatea de nestăvilit și i-au creat mediul pentru a-i dezvolta curiozitatea și talentul.

Product successfully added to the product comparison!