Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Sentimente fantoma

Letras-9786060715818

24,00 lei

Mihaela Prajica

Editura Letras

Sentimente fantoma - Mihaela Prajica – Editura Letras

More details

ISBN9786060715818
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini62
Dimensiune13×20
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Transport GratuitTransport gratuit pentru comenzile in valoare de 100 de lei.

Sentimente fantoma - Mihaela Prajica – Editura Letras

Douazeci si trei de ani si douazeci si trei de mii de visuri fara de care as putea spune ca nu imi pot duce existenta pana intr-acolo unde mi-as dori sa se propulseze. Daca totul la mine se rezuma la imaginatie, si se rezuma, pentru ca ma pot vedea pe mine atunci cand am ochii inchisi, si doar atunci, ma transform in sageata si las scrisul sa-mi fie arc. Nu investesc in ceea ce este efemer si traiesc doar pentru a lasa ceva in urma.
Eu sunt efemer.
Realitatea este un leucoplast in contact cu apa fierbinte, iar eu sunt apa fierbinte. Realitatea este o fereastra sparta, iar eu sunt lumina ce trece printre crapaturi.
Cuvintele mele sunt gloante oarbe cu impact emotional. Sau cel putin asa imi place sa ma imaginez pe mine. Important este, de fapt, ceea ce iti imaginezi tu.

Despre autor:

MIHAELA PRAJICA are 23 de ani si a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi straine a Universitatii Bucuresti.
Este pasionata de poezie inca de la o varsta frageda si vede prin scris o portita de evadare pe care se avanta ori de cate ori simte nevoia unui prieten.
A publicat poezie si proza in diverse reviste scolare, bloguri, proiecte si a participat la nenumarate concursuri literare in care a obtinut rezultate remarcabile.
In 2016 a publicat poezie in calitate de coautor in antologia literara Jurnal de calatorie.
Mihaela scrie poezie si proza in limba romana, germana, spaniola, engleza si aspira sa isi transforme visul de a fi o scriitoare profesionista in realitate.

Product successfully added to the product comparison!