Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Psihogenealogia pentru toti

Psihogenealogia pentru toti

PHI-9786068560649

29,75 lei

35,00 lei

Isabelle de Roux, Karine Segard

Editura Philobia

Comanda cartea Psihogenealogia pentru toti de Isabelle de Roux, Karine Segard de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786068560649
Tip carteEditie tiparita
ColectiePsihogenealogia
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini184
An aparitie2018
Dimensiuni13x20x1.4
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare cartea Psihogenealogia pentru toti de  Isabelle de Roux

Psihogenealogia este un curent terapeutic ce abordeaza individul in mod sistemic, prin prisma legaturilor constiente si inconstiente tesute in sanul familiei de origine.

Isabelle de Roux ne propune o lucrare de popularizare a psihogenealogiei, obiectivul ei fiind expunerea diverselor curente care abordeaza domeniul transgenerational si realizarea unei sinteze originale, accesibila tuturor persoanelor preocupate de aceasta sfera, indiferent ca e vorba despre simpli cititori sau despre studenti ori specialisti.

Prima parte a cartii Psihogenealogia pentru toti prezinta conceptele-cheie ale psihogenealogiei – mai exact, o abordare psihologica a istoriei familiale de-a lungul mai multor generatii – asa cum sunt ele definite de diferiti autori, toti pionieri in specialitatea lor.

A doua parte a cartii Psihogenealogia pentru toti ilustreaza, prin exemple concrete, punerea in practica a acestor concepte si propune noi axe de lucru pentru abordarea diverselor problematici intalnite in cadrul terapiei.

Product successfully added to the product comparison!