Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Mostenirea - cum ne schimba genele viata su viata, genele

ROL-LIF-9786067890044

29,00 lei

Sharon Moalem

Editura Lifestyle

ISBN9786067890044
Tip carteEditie tiparita
ColectieCiteste Sanatos
An aparitie2016
Nr pagini248
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

„Dr. Moalem spune povesti fascinante astfel incat cititorii sa inteleaga usor complexitatea stiintei moderne a geneticii."

Dr. Temple Grandin, autorul cartilor The Autistic Brain si Thinking in Pictures

O carte revolutionara, care va transforma ceea ce intelegem despre noi insine si despre familiile noastre, dezvaluind ca tot ce credeam ca stim despre genetica este gresit:

* genele nu sunt fixe;

* trasaturile pe care le mostenim nu sunt de nemodificat;

* comportamentul nostru poate afecta modul in care genele sunt transmise copiilor nostri.

Am fost invatati ca nu prea avem de ales in privinta a ceea ce primim sau ceea ce transmitem mai departe, pentru ca mostenirea noastra genetica a fost fixata in momentul in care parintii ne-au conceput. Gresit! Genele noastre sunt dinamice, unele se activeaza, altele se dezactiveaza, ca raspuns la ceea ce facem, vedem si simtim. Si toate aceste lucruri se pot schimba, ceea ce inseamna ca si noi ne putem schimba. Genetic.

Cartea aceasta este un ghid pentru aceasta schimbare. Nu mai suntem nevoiti sa ne multumim cu ceea ce ne-a fost dat. Putem sa ne scriem singuri istoria!

Dr. Sharon Moalem este medic si cercetator stiintific renumit, autor al unor bestselleruri New York Times (Survival of the Sickest si How Sex Works). Cercetarile si scrierile sale combina medicina, genetica, istoria si biologia pentru a explica in modalitati noi si fascinante felul in care functioneaza corpul uman. Cartile lui au fost traduse in peste 30 de limbi.

Product successfully added to the product comparison!