Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

carte pret Ma dor stramosii - libraria Piatadecarte.net

Ma dor stramosii, editia a II-a (ed. tiparita)

PHI-9786068560007

31,45 lei

37,00 lei

Patrice va Eersel, Catherine Maillard

Editura Philobia

Comanda cartea Ma dor stramosii, editia a II-a (ed. tiparita) de Patrice va Eersel, Catherine Maillard de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

14e4c3e859edcad2472a6a1c48d0a33e.jpg

More details

In stoc

ISBN9786068560007
Tip carteEditie tiparita
ColectiePsihogenealogie
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini184
An aparitie2014
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Ma dor stramosii - Autor Patrice van Eersel - Editura Philobia

Cartea Ma dor stramosii este o traducere din limba franceza de Dorina Mihai.

Ma dor stramosii prezinta o colectie de interviuri cu cei mai importanti reprezentanti ai unui nou curent in psihoterapie: psihogenealogia.

Punctul de plecare al acestei orientari este descoperirea faptului ca o parte semnificativa a nevrozelor si problemelor cu care ne confruntam repeta nevrozele si problemele altor membri ai familiei - parinti, unchi, bunici sau chiar stramosi mai indepartati. In ce masura iubirile, revoltele, deznadejdile vietii noastre repeta trairile si alegerile inaintasilor nostri?

Unul dintre cazurile de vindecari este edificator: un pacient avea de multa vreme tulburari respiratorii grave, de care nu l-a putut vindeca niciun medic.

In cursul unei sedinte de psihogenealogie, a aflat ca bunicul sau a murit in primul razboi mondial, sufocat in transee din cauza gazelor toxice folosite de germani. Din acel moment, boala sa respiratorie a disparut.

Constientizarea faptului ca printr-o fidelitate inconstienta fata de familia de origine putem face alegeri care nu ne apartin intru totul, este o descoperire eliberatoare. Nu suntem condamnati sa repetam vietile parintilor si bunicilor nostri. Avem libertatea de a alege.

Carte pret redus: Ma dor stramosii - a apărut la Editura Philobia in anul 2014. 
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Ma dor stramosii in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Ma dor stramosii de Patrice van Eersel, Catherine Maillard

Product successfully added to the product comparison!