Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Corpul ne vorbeste

Corpul ne vorbeste

PHI-9786069707159

31,44 lei

36,99 lei

Myriam Brousse

Editura Philobia

Comanda cartea Corpul ne vorbeste de Myriam Brousse de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786069707159
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune13x20
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini200
An aparitie200
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.

Corpul ne vorbeste - Autor Myriam Brousse - Editura Philobia

Corpul ne este impanzit de amintiri adanc ingropate in el inca din perioada din jurul nasterii noastre, dar si de experiente traite de propriii parinti si stramosi, care genereaza uneori suferinte si esecuri ce apar in mod repetitiv si inexplicabil. Din experienta personala, dar si cea de terapeut (profesie pe care a practicat-o mai multe decenii), Myriam Brousse a descoperit existenta amintirilor engramate in corp, care se incapataneaza sa ramana acolo, chiar si dupa ce am lucrat cu noi insine si am fost convinsi ca ne-am eliberat de toate problemele.

Ea ne explica modul in care functioneaza travaliul bazat pe memoria celulara si ne prezinta metode si instrumente care sa ne ajute sa ne vindecam traumele. De asemenea, ne ajuta sa intelegem dimensiunea spirituala a existentei noastre, astfel incat sa avem o viziune mult mai profunda si mai ancorata in corp asupra vietii si sa ne alegem, in mod constient, drumul care ni se potriveste, unul eliberat de frici si trait in iubire.

Memoria corpului - sau ceea ce numim ,,memorie celulara" - nu reprezinta, asa cum am putea crede, tot ceea ce ne inchide si ne inlantuie in trecut, ci cheia pentru a scapa de toate conditionarile si a ne construi o viata in deplina constiinta. Iata povestea pe care ne-o spune aceasta carte: cea a libertatii. O carte care ne va ajuta sa ne vindecam nu simptomele, ci cauzele suferintei si ale bolilor.

Product successfully added to the product comparison!