Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Cum supravietuim in propria familie

Cum supravietuim in propria familie

PHI- 9786069707289

31,45 lei

37,00 lei

Mony Elkaim

Editura Philobia

Comanda cartea Cum supravietuim in propria familie de Mony Elkaim de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786069707289
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune20x13
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini152
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.

Cum supravietuim in propria familie - Autor Mony Elkaim - Editura Philobia

Relatia cu mama, probleme cu un copil recalcitrant, infidelitatea in cuplu, parinti care cred ca stiu ce e mai bine pentru copiii lor, barbatul care oscileaza intre doua femei, fara sa se poata hotari cu cine sa ramana, un parinte care isi creste singur copilul, secretele, problemele de greutate - iata doar cateva dintre cazurile redate de Mony Elkaim in lucrarea de fata si considerate printre cel mai frecvent intalnite probleme in familiile care apeleaza la consiliere.

Asa cum familia poate fi sursa tuturor suferintelor, ea poate deveni si paradigma care sa ne ofere libertatea. Mony Elkaim, unul dintre cei mai cunoscuti psihologi europeni specializati in terapie familiala, infatiseaza cativa ,,supravietuitori" ai vietii de familie, impacati intr-un final cu ei insisi si cu cei apropiati, ilustrand in numeroase conjuncturi o fraza repetata cu placere de catre autor: ,,Nu e nevoie ca cineva sa greseasca pentru ca noi sa avem dreptate..."

O carte ancorata in concret si extrem de accesibila, in care orice cititor poate gasi un aspect la care sa reflecteze, astfel incat sa comunice diferit cu partenerul de viata, cu parintii, fratii, surorile sau cu propriii copii... Cum supravietuim in propria familie, un instrument salvator si util.

Product successfully added to the product comparison!