Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Psihogenealogia si ranile de familie (ed. tiparita)

PHI-9786068560052

27,94 lei

Anne Ancelin Schutzenberger

Editura Philobia

ISBN9786068560052
ColectiePsihogenealogie
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini296
An aparitie2014
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare carte Psihogenealogia si ranile de familie de Anne Ancelin Schutzenberger

Traim platind datoriile stramosilor si nestiind ca facem acest lucru.

Astfel, viata nu ne mai apartine, iar drama existentei noastre devine cu atat mai greu de suportat, cu cat ceea ce ni se intampla este mai inexplicabil si imposibil de intrerupt. Dupa mai bine de douazeci de ani de lucru cu pacienti, in cursul carora a schimbat destine, Anne Ancelin Schutzenberger a inteles care este mecanismul acestui destin aparent implacabil si cum poate fi el schimbat.

In Psihogenealogia si ranile de familie, autoarea ne deschide fila cu fila cartea vietii, a fiecaruia dintre noi, invatandu-ne cum putem interveni in propriul destin, cum ne putem gasi calea, incetand sa mai repetam la nesfarsit greseli impovaratoare, sa ducem cu noi si in noi drame transgenerationale pe care le transmitem, inconstient, copiilor nostri, ingreunandu-le si lor viata.

Inventatoare a conceptului de psihogenealogie, Anne Ancelin Schutzenberger este pioniera acestui domeniu devenit astazi referential pentru toate analizele sinelui si chiar pentru psihanaliza pe care o critica aspru.

Autoarea combina in mod ingenios pregatirea sa initial psihanalitica, indelungata experienta universitara si de supervizare si deceniile de practica neintrerupta cu generatii de pacienti.

Cartea Psihogenealogia si ranile de familie, tradusa in toate limbile de circulatie internationala, i-a adus autoarei celebritatea, fiind considerata astazi una dintre lucrarile care au pus bazele domeniului psihogenealogiei.

Carte pret redus: Psihogenealogia si ranile de familie de Anne Ancelin Schutzenberger - a apărut la Editura Philobia in anul 2014. 
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Psihogenealogia si ranile de familiein 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!