Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cuplul in psihogenealogie (ed. tiparita)

PHI-9786069327562

34,00 lei

Mireille si Herve Scala

Editura Philobia

Comanda cartea Cuplul in psihogenealogie (ed. tiparita) de Mireille si Herve Scala de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

In stoc

ISBN9786069327562
ColectiePsihogenealogie
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini176
An aparitie2012
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare carte Cuplul in psihogenealogie de Mireille si Herve Scala

Cuplul in psihogenealogie. Influenta familiei in alegerea partenerului. O explicatie a succesului si esecului in relatii. Cat de intamplatoare este intalnirea dintre un anumit barbat si o anumita femeie ? Suntem adesea tentati sa punem aceasta intalnire pe seama unei coincidente mai mult sau mai putin fericite.

Psihanaliza clasica ne invata ca, in spatele alegerii noastre, se ascund ratiuni inconstiente. Desigur. Insa afectele subconsiente nu sunt suficiente pentru a explica atractia si rezistenta in timp a unui cuplu. Mai e nevoie de inca ceva.

Cartea Cuplul in psihogenealogie ne dezvaluie amploarea acestui mecanism, traversand nu doar o minte si un suflet, ci generatii de-a randul care - in urma noastra - ne conditioneaza alegerile prezente.

Prin exemple si povesti reale, autorii Mireille si Herve Scala ne fac cunoscuta posibilitatea cuplului nu doar ca reunire a doua identitati, ci ca potential si totodata conditie a desavarsirii personale.

Carte pret redus: Cuplul in psihogenealogie de Mireille si Herve Scala - a apărut la Editura Philobia in anul 2012. 
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Cuplul in psihogenealogie in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!