Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

carte pret Corpul copilului ne vorbeste - libraria Piatadecarte.net

Corpul copilului ne vorbeste (ed. tiparita)

PHI-9786068560038

28,05 lei

33,00 lei

Willy Barral

Editura Philobia

Comanda cartea Corpul copilului ne vorbeste (ed. tiparita) de Willy Barral de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068560038
Tip carteEditie tiparita
ColectiePsihogenealogia
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini312
An aparitie2016
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare carte Corpul copilului ne vorbeste de Willy Barral

In momentul in care apare un copil in viata noastra, nu ne dorim decat sa fie sanatos, fericit, sa nu intampine, pe cat posibil, niciun obstacol. Problemele ne iau insa pe nepregatite, ne simtim confuzi si neputinciosi.

Ce ar fi trebuit sa stim, insa nicio carte nu ne-a facut cunoscut, este impactul pe care existenta noastra inainte de concepere si cea din timpul sarcinii il au asupra sanatatii copilului.

Este vorba nu despre alimentatie, ci despre tot ce compune existenta viitorilor parinti: fizic, psihologic, relatiile cu ceilalti, deciziile luate in cadrul cuplului, neintelegeri de familie nerezolvate, conflicte latente.

Pornind de la o afirmatie a lui Francoise Dolto, unul dintre mentorii sai, privind influenta istoriei parintilor asupra corpului copilului, Willy Barral construieste cartea Corpul copilului ne vorbeste un adevarat sistem explicativ al cauzelor nevazute si neimaginate care se afla la baza tulburarilor psihosomatice ale celor mici, inca din perioada prunciei.

Barral recurge la experienta sa clinica, alaturi de copii autisti, si la cea ulterioara, de psihanalist, transpunand informatia intr-o lectura extrem de placuta.

Cartea Corpul copilului ne vorbeste de Willy Barral contine o succesiune de dialoguri intre psihanalist si pacient, din care se deduc limpede concluziile autorului, cititorul avand ocazia de a face singur aceleasi constatari.

Carte pret redus: Corpul copilului ne vorbeste de Willy Barral - a apărut la Editura Philobia in anul 2014. 
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Corpul copilului ne vorbeste de Willy Barral in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Corpul copilului ne vorbeste de Willy Barral

Product successfully added to the product comparison!