Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Boala, o memorie genealogica: Cum sa-ti interpretezi istoria familiala pentru a te vindeca

PHI-9786068560304

34,00 lei

Elisabeth Horowitz

Editura Philobia

ISBN9786068560304
ColectiePsihogenealogia
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini240
An aparitie2015
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare carte Boala, o memorie genealogica de Elisabeth Horowitz

Arborele genealogic are un rol important in declansarea unei maladii. De multe ori exista o legatura profunda intre boala si amintirea unui eveniment traumatic din trecutul familial care-si exercita astfel influenta asupra vietilor urmasilor.

De la infarctul miocardic la cancer, de la ulcerul gastroduodenal la depresie, numeroase tulburari de sanatate pot fi intelese mai bine prin cunoasterea arborelui genealogic al pacientului.

Boala, o memorie genealogica: Moartea prematura a parintilor sau/si a fratilor sau surorilor, accidente, sinucideri, preferinta parintilor pentru unul din copii, neintelegerile grave intre membrii familiei, casatorii fara iubire, divorturi, legaturi extraconjugale, relatii incestuoase, secretul asupra originii unui copil ori asupra cauzelor decesului unui membru al familiei, neimplinirile profesionale, traumele provocate de evenimente istorice, expatrieri etc.

Toate aceste evenimente din trecutul familial raman o masa confuza atata timp cat constiinta nu a operat o clarificare a acestora. Pentru a ne sustrage programelor genealogice si riscului de a dezvolta o anumita maladie este imperativ sa ne cunoastem antecedentele familiale.

Carte pret redus: Boala, o memorie genealogicaa aparut la Editura Philobia in anul 2015. 
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Boala, o memorie genealogica in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!