Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

CREIERUL AFIRMATIV. CUM SA-TI AJUTI COPILUL SA FIE CURAJOS, REZILIENT SI AUTONOM

PAR-9789734730162

38,00 lei

DR. DANIEL SIEGEL, DR. TINA PAYNE BRYSON

Editura Paralela 45

Comanda cartea CREIERUL AFIRMATIV. CUM SA-TI AJUTI COPILUL SA FIE CURAJOS, REZILIENT SI AUTONOM de DR. DANIEL SIEGEL, DR. TINA PAYNE BRYSON, Editura Paralela 45

More details

Livrare in 24-48 h

ISBN9789734730162
ColectieBIBLIOTECA PENTRU PARINTI
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini240
Dimensiune14.5X20.5

Cartea CREIERUL AFIRMATIV. CUM SA-TI AJUTI COPILUL SA FIE CURAJOS, REZILIENT SI AUTONOM de DR. DANIEL SIEGEL, DR. TINA PAYNE BRYSON este o carte din colectia BIBLIOTECA PENTRU PARINTI, domeniul LITERATURA DE INFORMARE de la Editura Paralela 45.

Aveți în mână o carte esențială pentru alimentarea potențialului pozitiv al copiilor, întreținerea și creșterea scânteii lor interioare. În loc să vă lăsați copilul într-o stare de agresiune, respingere și rigiditate (creierul negativ), îl puteți ajuta să se deschidă față de emoțiile lui, față de ceilalți și față de lume, dezvoltându-i receptivitatea, empatia și reziliența (creierul afirmativ). Este ceea ce numim „plasticitate cerebrală“.

Ce puteți învăța:

  • Cele patru elemente fundamentale ale creierului afirmativ – echilibrul, reziliența, introspecția și empatia – și modul în care se pot consolida.
  • Să determinați când are nevoie copilul să fie împins blând din zona lui de confort și când trebuie să aterizeze pe salteaua amor­tizatoare a siguranței și familiarității.
  • Strategii pentru a elimina stările emoționale și de comportament negativ (agresiune și închidere) și a extinde capacitatea copilului de a gândi pozitiv.
Product successfully added to the product comparison!