Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Cand iubirea nu e de ajuns ca sa ne vindece copiii

Cand iubirea nu e de ajuns ca sa ne vindece copiii

PHI- 9786069707326

33,99 lei

39,99 lei

Thomas Schafer

Editura Philobia

Comanda cartea Cand iubirea nu e de ajuns ca sa ne vindece copiii de Thomas Schafer de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786069707326
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune13x20
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini280
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.

Cand iubirea nu e de ajuns ca sa ne vindece copiii - Autor Thomas Schafer - Editura Philobia

De ce nu da rezultate terapia clasica in cazul anumitor copii sau adolescenti cu probleme fizice sau emotionale? Atunci cand, in mod vadit, iubirea nu e suficienta pentru a vindeca, la ce solutii pot recurge parintii?

Thomas Schafer este un renumit discipol al lui Bert Hellinger si psiholog specializat in metoda constelatiilor familiale si a terapiei pentru suflet. El ne arata ca problemele mici (alergii, ticuri, cosmaruri) sau mari (agresivitate, depresie, tulburari alimentare) cu care se confrunta un copil reprezinta simptome ale functionarii necorespunzatoare a sistemului familial pe parcursul mai multor generatii. Avort, abandon, alcoolism, incest, crima... de-a lungul timpului, in familie au avut loc anumite evenimente tabu care, transformandu-se in secrete, au ,,contaminat" inconstientul familial. Preluand povara unui secret de familie, uneori dupa zeci de ani, copilul se poate vindeca doar daca familia de origine se vindeca.

O carte despre modul de desfasurare si despre puterea terapeutica a constelatiilor familiale, descrise de autor din experienta personala.

Product successfully added to the product comparison!