Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Creierul copilului tau: 12 strategii revolutionare de dezvoltare unitara a creierului copilului tau

FOR-9786066390514

18,00 lei

Daniel J. Siegel M.D.

Editura For You

Comanda cartea Creierul copilului tau: 12 strategii revolutionare de dezvoltare unitara a creierului copilului tau de Daniel J. Siegel M.D. de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786066390514
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini210
An aparitie2010
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 100 lei pentru a beneficia de transport gratuit la plata cu cardul.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

In aceasta carte practica si deschizatoare de drumuri, Daniel J. Siegel, neuropsiholog, autor al cartii de succes Mindsight (Observarea mintii) si specialista in consiliere

parentala,

Tina Payne Bryson, ne ofera o abordare revolutionara pentru cresterea copiilor, cu ajutorul a 12 strategii cheie, care incurajeaza o dezvoltare cerebrala sanatoasa, ceea ce ii face pe copii mai calmi si mai fericiti. Autorii explica - si fac accesibila - noua stiinta a modului in care creierul copilului creeaza cai neuronale si se maturizeaza.

Creierul ,,superior" - care ia decizii si echilibreaza emotii - se formeaza pana la aproximativ douazeci si cinci de ani. Si, in special la copiii mici, emisfera dreapta si emotiile ei au tendinta de a domina logica emisferei stangi. Nu e de mirare ca cei mici au accese de furie, se bat, sau stau imbufnati. Aplicand aceste descoperiri, in fiecare zi, parintii pot transforma orice iesire, conflict, sau teama, intr-o ocazie de a integra creierul copilului si de a incuraja o evolutie vitala. Completata de strategii de rezolvare a dificultatilor zilnice, potrivite varstei si de ilustratii care va vor ajuta sa-i explicati copilului aceste concepte, cartea Creierul copilului tau va arata cum sa cultivati o dezvoltare emotionala si intelectuala sanatoasa, astfel incat copiii sa poata avea vieti echilibrate, pline de sens si armonie.

Product successfully added to the product comparison!