Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-50%

Psihologia iubirii in cugetari (eBook PDF)

eBook Psihologia iubirii in cugetari

Letras-9786069668368

14,00 lei

28,00 lei

László Fodor

Editura Letras

Comanda acum cartea eBook Psihologia iubirii in cugetari din categoria Psihologia cuplului - scrisa de László Fodor publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

ISBN9786069668368
Tip carteeBook PDF
Nr pagini228
An aparitie2020
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati

Acesta este un eBook protejat cu DRM. Pentru a-l citi, descarca gratuit aplicatia Adobe Digitalediton.

Descriere

Psihologia iubirii in cugetari (eBook PDF) – roman – autor Laszlo Fodor – Editura Letras, 2020

In aceasta carte, intr-o abordare esential psihologica, am strans laolalta un manunchi de cugetari despre unul dintre fenomenele sufletesti fundamentale ale conditiei umane, si anume, sentimentul iubirii.

Acesta este abordat cu multiplele sale forme de manifestare, ca si cu variatele sale componente, caracteristici, functii si conexiuni. Practic, toate reflectiile - prezentate sub forma unor maxime, aforisme, povete, pilde, sentente sau simple enunturi, formulate de cele mai multe ori cat mai lapidar - au in vedere sensul cel mai larg al acestei stari emotionale extrem de complexe si relativ tainice al vietii umane.

Intr-o masura inegala, fara utilizarea unor criterii de clasificare sau ierarhizare, ne-am apropiat atat de sentimentele de iubire romantica, cat si de simtamintele de dragoste parentala, familiala, prieteneasca, colegiala sau biblica.

In realizarea acestei carti, nu am avut deloc intentia de a preda lectii despre iubire, ci doar dorinta de a impartasi ganduri variate cu privire la aspectele extrem de multiforme ale acestei realitati emotionale esentiale, ce apartine celor mai profunde straturi ale psihicului uman. In unele cazuri, anumite cugetari se abat, mai mult sau mai putin, de la fundamentul psihologic si se ancoreaza in elemente oferite de alte taramuri ale cunoasterii interesate de fenomenul iubirii, cum ar fi cel filosofic, biologic, sociologic sau teologic.

Nutrim speranta ca toti cititorii interesati de problematica afectiva complexa a iubirii vor gasi in aceasta lucrare multiple elemente care sa constituie pentru ei un fel de stimulent sau substanta hranitoare la nivelul gandirii psihologice, iar in acest cadru, la cel al intelegerii fenomenului psihoemotional al iubirii.

Avem convingerea ca lectura cugetarilor propuse in acest volum va oferi cititorilor suficiente motive pentru a se apleca mai meditativ si mai analitic asupra celor mai interesante si magice aspecte ale iubirii, ca fenomen psihoafectiv specific uman, extrem de fragil, volatil, fluid si sensibil.

De altfel, scopul primordial al publicarii in acest volum al colectiei noastre de 1.500 de cugetari a constat in provocarea la reflectie psihologica a cititorilor care nutresc un interes viu fata de aceasta tema majora, la incitarea lor pentru o mai buna cunoastere si autocunoastere a vietii psihice.

Product successfully added to the product comparison!