Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Reperul normalitatii (audiobook)

ACT-9786068739212

56,30 lei

Chrisanna Northrup, Pepper Schwartz, James Witte

Editura Act si Politon

Comanda acum Reperul normalitatii (audiobook) de Chrisanna Northrup, Pepper Schwartz, James Witte de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068739212
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x18.7x0.8
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Reperul normalitatii(The Normal Bar) este o carte de dezvoltare personalacare ofera cititorilor o perspectiva din interior asupra relatiilor amoroase.ACT si Politon va ofera acest volum in limba romana. Cartea autorilor Chrisanna Northrup, Prof. dr. Pepper Schwarz, Prof. dr. James Witte, exploreaza o multime de aspecte fascinante ale vietii de cuplu, de la adoptarea atitudinii jucause si poznase in dormitor, pana la cauzele cu adevarat reale de deteriorare a relatiei si rolul jucat de prieteni, familie si copii. Partea cu adevarat folositoare a acestui volum este ca sunt sugerate solutii practice de iesire din cercul vicios al frustrarilor si dezamagirilor pentru imbunatatirea vietii romantice. Reperul normalitatii poate reprezenta un instrument de educatie in privinta relatiilor sexuale si de cuplu.


Pe baza unui numar covarsitor de respondenti, cartea prezinta cel mai ambitios chestionar asupra relatiilor de cuplu realizat vreodata, oferind o imagine clara a modului eficient in care partenerii de cuplu comunica, se iubesc, impart responsabilitatile financiare si raman, sau nu, fideli unul altuia.

Product successfully added to the product comparison!