Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cum sa-ti reinventezi viata

ROL-TREI-9786064001122

45,00 lei

Jeffrey E. Young, Janet S. Klosko, Marjorie E. Weishaar 

Editura Trei

Comanda acum cartea Cum sa-ti reinventezi viata cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786064001122
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini472
An aparitie2017
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Prezentare carte Cum sa-ti reinventezi viata

Ti se intampla adesori sa pui nevoile celorlalti mai presus de ale tale? Te panichezi cand persoana iubita te ameninta ca te paraseste? Te temi in mod exagerat de boli si de esecuri financiare? Esti vesnic nemultumit, in ciuda reusitelor personale si profesionale?

Autorii acestei carti, celebri specialisi in psihoterapia cognitiva, te ajuta sa identifici cele 11 "capcane mentale" asociate cu diversele comportamente distructive si cu imaginea negativa de sine. Pe baza unor studii de caz, a unor chestionare de autoevaluare, dar mai ales a unor tehnici bazate pe controlul emotiilor, gandurilor si comportamentelor, vei invata cum sa "spargi" ciclul reactiilor autodistructive si cum sa te bucuri de o viata implinita, evitand "capcanele" vietii – de la sentimentul de abandon si de la dependenta, pana la excluderea sociala, deprivarea emotionala, esec si vulnerabilitate.

Jeffrey E. Young, fondator al psihoterapiei centrate pe scheme cognitive, este director si formator la Centrul de Terapie Cognitiva din New York.

Janet S. Klosko este codirectoare la Centrul de Terapie Cognitiva din Long Island, New York, si este specializata in psihoterapia anxietatii.

Cartea Cum sa-ti reinventezi viata a apărut la Editura Trei in anul 2017.
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Cum sa-ti reinventezi viata in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!