Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

De ce facem lucrurile pe care le facem. Psihologia pe scurt

De ce facem lucrurile pe care le facem. Psihologia pe scurt

DPH-9786060483458

25,60 lei

32,00 lei

Joel Levy

Editura DPH

Comanda cartea De ce facem lucrurile pe care le facem. Psihologia pe scurt - de Joel Levy - de la Editura DPH. Livrare nationala.

More details

ISBN9786060483458
Nr pagini192
Dimensiuni13x20cm
Tip copertaBrosata

De ce facem lucrurile pe care le facem. Psihologia pe scurt - de Joel Levy

De ce facem lucrurile pe care le facem. Psihologia pe scurt ofera o initiere fascinanta in stiinta. Adultii, care au uitat atat de mult din anii lor de scoala, se vor bucura, de asemenea, de aceasta carte antrenanta, fie ca citesc un capitol sau doua in timp ce calatoresc sau daca ajung sa citeasca intreaga carte dintr-o data.

Modul in care functioneaza mintea umana continua, de secole, sa fascineze. Poate acesta este motivul pentru care Joel Levy, prin aceasta carte scrisa intr-un limbaj prietenos, explica, pe intelesul tuturor, studii si teorii fundamentale din psihologie.

De ce facem lucrurile pe care le facem - Psihologia pe scurt atrage, cu siguranta, orice persoana interesata sa descopere modul in care functioneaza mintea umana si modul in care interactionam cu cei din jurul nostru.

Cum arata o amintire? Poate gandi o masina? De ce sunt unii timizi? Este mai bine sa nu simti atat de mult? Toate aceste intrebari sunt esentiale pentru studiul psihologiei si au tulburat mintea unora dintre cei mai mari ganditori ai civilizatiei umane.

Functionarea mintii a fascinat omenirea de secole, dar de multe ori teoriile sunt atat de complexe incat pentru multi este aproape imposibil sa aiba o idee clara a conceptelor. Cu fiecare sectiune impartita in conceptele, problemele si argumentele-cheie, luand in considerare modul in care aceste idei influenteaza modul in care trecem cu totii prin viata noastra de zi cu zi, De ce facem lucrurile pe care le facem. Psihologia pe scurt va demitifica si ilumina acest subiect fascinant.

Product successfully added to the product comparison!