Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Remediul impotriva fricii: Cultivarea curajului ca remediu pentru corp, minte si suflet

PDC-DIV-9786068420943

40,00 lei

Lissa Rankin

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Remediul impotriva fricii: Cultivarea curajului ca remediu pentru corp, minte si suflet de Lissa Rankin de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

a99e84b879fd2fc54098947fe1328380.jpg

More details

In stoc

ISBN9786068420943
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini400
An aparitie2015
Dimensiuni13x20cm
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Remediul impotriva fricii: Cultivarea curajului ca remediu pentru corp, minte si suflet - de Lissa Rankin

Cartea te va invata cum sa te eliberezi de fricile care iti limiteaza bucuria de a trai si te va ajuta sa iti regasesti controlul asupra propriei vieti cu ajutorul sinelui tau plin de curaj si de intelepciune. Daca este lasata netratata, frica poate deveni un factor de risc serios pentru boli grave precum cele ale inimii, diabet si cancer.

Dr. Lissa Rankin ne explica nu numai de ce trebuie sa ne vindecam de teama care ne pune in pericol starea de sanatate si ne priveaza de bucurie, dar si felul in care teama ne poate vindeca in ultima instanta prin scoaterea la lumina a tuturor aspectelor din viata noastra care trebuie vindecate. Plina de referiri la studii stiintifice si de povesti inspirate de viata, Remediul impotriva fricii ne prezinta o perspectiva revolutionara asupra efectelor fricii, dar si calea prin care ne putem restabili bunastarea si integritatea pe toate nivelele.

Cartea ne invata: Cum se traduce un gand de teama in schimbari fiziologice care ne predispun catre boala; Cum putem deosebi teama reala (care deriva dintr-o amenintare autentica) de cea falsa (care declanseaza reactii de stres care ne submineaza starea de sanatate); Cum ne putem pune la unison cu vocea curajului din interiorul nostru - ...Lumina Pilotului nostru Interior"; Cum ne putem restructura relatia cu incertitudinea astfel incat sa nu ne mai temem de aceasta, ci sa o consideram o poarta catre noi posibilitati; Ce ne pot invata temerile noastre despre adevarata noastra esenta. Prin exercitiile recomandate, preluate dintr-o gama larga de practici pentru minte si corp si traditii spirituale, dr. Rankin ne invata sa pornim intr-o calatorie de cultivare a curajului nostru nativ, sa ne scriem propria Reteta pentru Amplificarea Curajului si sa adoptam un stil de viata mai autentic.

Product successfully added to the product comparison!