Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Factorul Fred

Factorul Fred

MULT-BUS-9786068709185

36,71 lei

39,90 lei

Mark Sanborn

Editura BusinessTech

Comanda cartea Factorul Fred de Mark Sanborn.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

In stoc

ISBN9786068709185
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - Librarie Online
Nr pagini141
An aparitie2020
Dimensiuni13x20x1.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.

Factorul Fred - Autor Mark Sanborn

Factorul Fred. Cum poate pasiunea pentru ceea ce faci sa transforme obisnuitul in extraordinar 

Cand viata ta pare ca a luat-o pe o panta descrescatoare, cand angajamentul tau fata de slujba ta este pe cale de disparitie si singurul lucru pe care ti-l doresti este sa se termine odata ziua de lucru ca sa poti pleca acasa... ce poti sa faci?
Pot sa-ti spun ce obisnuiesc eu sa fac: ma gandesc la omul care imi livreaza corespondenta! Daca Fred, postasul, poate sa dea dovada de atata creativitate si angajament doar ca sa puna niste plicuri intr-o cutie, pot si eu sa fac la fel sau chiar mai mult ca sa ma reinventez si sa-mi revigorez eforturile. El este dovada vie ca nu exista slujbe neinsemnate sau banale daca sunt facute de oameni importanti sau extraordinari. Asta numesc eu Factorul Fred.
 
Factorul Fred este o puternica si patrunzatoare parabola catre success. Despre a face ceva in plus si mereu ceva mai mult decat sa asteapta de la tine. O carte pe cat de revolutionara pe atat de simpla si inzestrata cu forta de a schimba in bine vietile cititorilor ei.
 
Mark Sanborn este un autor de carti cu mare success la public si unul dintre cei mai tineri oratori mentionati in Speak Hall of Fame. Este presedintele companiei Sanborn and Associates, Inc., companie care se ocupa cu dezvoltarea abilitatilor de lider. Mark tine discursuri despre conducere, schimbare, lucrul in echipa, relatii cu clientii si motivatie in toate statele din America de Nord si in alte unsprezece tari. A fost numit presedinte al Asociatiei Americane a Oratorilor Profesionisti.
Product successfully added to the product comparison!