Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Arta si stiinta citirii chipului

FOR 9786066393645

35,00 lei

Jennifer Lamonica

Cartea Arta si stiinta citirii chipului- autor Jennifer Lamonica.

More details

ISBN9786066393645
Produs vandut depiatadecarte.net
Nr pagini240
Dimensiune20x13
An aparitie2021

Arta si stiinta citirii chipului. Morfologia faciala in traditia spirituala occidentala

Citeste chipurile ca sa afli informatii despre sanatate, personalitate, relatii si cariera!
 
Chipul este o reflectare unica a inclinatiilor noastre genetice, precum si a efectelor pe care le-au avut viata, natura si relatiile asupra noastra. Privind chipul unei persoane, dobandesti o perspectiva importanta asupra personalitatii, sanatatii si modului in care ea navigheaza in lume.
 
In acest complex ghid ilustrat, Jennifer Lamonica dezvaluie traditia sacra a morfologiei faciale, un sistem ezoteric care a fost transmis discret de la rabin la discipol, ca traditie orala neintrerupta de peste 4 500 de ani. Autoarea exploreaza istoria si dezvoltarea acestei arte stravechi de la originile sale, in Israel si Egipt, pana la utilizarea ei ca principal sistem de diagnosticare in Europa si pana aplicatiile ei actuale in scolile franceze de medicina.
 
• Afla detalii despre patru temperamente, inclusiv nevoile nutritionale, problemele digestive, tiparele de somn, predispozitiile de sanatate si traseele profesionale ideale.
• Invata cum sa interpretezi profilul, fizionomia, culoarea ochilor si musculatura fetei pentru a dezvalui temperamentul, trasaturile de personalitate, predispozitiile de sanatate si starea mentala.
• Examineaza diagrama celor patru patrate, elaborata de ocultistul francez Papus, pentru interpretari extrem de precise si detaliate ale fizionomiei in combinatie cu formele planetare.

Customers who bought this product also bought:

De acelasi autor:

    Product successfully added to the product comparison!