Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Parintele de azi - intre cariera si familie

FOR-9786066393720

35,00 lei

Anita Cleare

Editura For You

ISBN9786066393720
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de carte
Nr pagini280
Dimensiune12.5x19.5
Tip copertabrosata
Poti sa fii un bun parinte fara sa renunti la cariera!
 
Majoritatea parintilor moderni lucreaza. Si avem cu totii timp limitat, energie limitata, rabdare limitata si prea multe de facut! Rareori ne aflam intr-o stare de spirit buna la sfarsitul unei zile lungi de lucru, cand reintram in rolul de parinti... Vrem sa facem ceea ce trebuie, dar, fara timp de gandire si fara energie, este usor sa ratam micile detalii ce inseamna o mare diferenta pentru binele copilului - si al nostru.
 
Cartea Parintele de azi intre cariera si familie este o lectura esentiala pentru fiecare parinte care lucreaza. Scrisa de o experta in dezvoltarea copilului si psihologie care a lucrat cu mii de parinti stresati, cartea te va conduce printr-o abordare asupra parentingului ce iti va transforma viata de familie si ti-o va armoniza cu cea profesionala.
 
Acoperind toate provocarile-cheie, cum ar fi scoaterea tuturor din casa la timp dimineata, gestionarea comportamentului dificil cand esti obosit la sfarsitul zilei, controlul timpului tehnologic si evitarea luptelor de duminica seara, cartea Parintele de azi intre cariera si familie te ajuta sa incetezi sa te simti vinovat ca iti urmezi cariera si iti ofera instrumente ca sa te intorci cu drag acasa.
Product successfully added to the product comparison!