Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Calea tarotului

Tumulturile iubirii - Efectele ranii de abandon asupra cuplului

PHI-9786069707463

30,60 lei

36,00 lei

Dr. Daniel Dufour

Editura Philobia

Comanda cartea Tumulturile iubirii - Efectele ranii de abandon asupra cuplului de Dr. Daniel Dufour de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786069707463
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini192
Dimensiuni13x19
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.

Tumulturile iubirii - Dr. Daniel Dufour

  • De prea multe ori, îi reproșăm partenerului că se află la originea nefericirii noastre, că din cauza lui nu ne simţim bine sau îl învinovățim pentru eșecul relației. În realitate, fiecare începe o relaţie de cuplu cu trăiri proprii, cu entuziasm și spontaneitate, aducând însă și experiențe, principii, convingeri și blocaje încă neasimilate. Adesea inconştient, mulți purtăm, încă din fragedă copilărie, un bagaj emoțional, o rană provocată de sentimentul de a nu fi fost iubiți așa cum ne-am fi dorit – o rană de abandon care se va răsfrânge asupra vieții de cuplu și o va complica.
  • Specializat în problemele declanșate de abandon, dr. Daniel Dufour ne arată că avem posibilitatea și capacitatea de a construi o relație sănătoasă, cu condiția de a ne oferi iubirea pe care o merităm și de care suntem demni.
  • Dacă o persoană dornică să-și împartă viața cu o alta nu se iubește pe sine, îi va fi foarte greu – sau chiar imposibil – să iubească pe altcineva. Atâta vreme cât tendința contrariilor este aceea de a se atrage, speranţa de a vedea doi oameni diferiți mergând împreună prin viață încă există.

Product successfully added to the product comparison!